keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

keskeneräisiä

Kummitädin mielestä kummityttö tarvitsee uuden neuleen. Se oli hyvä syy etsiä ohjetta ja kokeilla eri vaihtoehtoja. Tämä on toinen malli ja siitä kolmas versio. Eka yritys oli sukkalangasta ja huomasin että lanka loppuu kesken. Seuraavassa yrityksessä väritys ei ollut mieleeni. Tästä tulee kaunista pintaa. Ohje on Garnstudion sivuilla. Lankana on Nalle ja puikkoina 2½. Tosi kiva neuloa!

Sitten tilasin Ketunpäältä viime viikolla lankaa. Olen ihaillut Garnstudion sivuilla yhtä puseroa. Sekin alkoi jo muotoutua. Valmista en ihan lähiaikoina lupaile (ainakaan tästä puserosta) koska silmukoita on yli 200 leveimmässä kohdassa. Ketunpäällä ei ollut ihan tarvittavaa määrää lankaa joten varastoistani kaivoin tuon toisen kerän. Helmaan ja hihan alaosiin on tulossa kahdesta eri pätkävärjätystä kerästä ja muihin osiin yhdestä kerästä (sekava selitys, mutta toivon että ymmärrätte).

Muita keskeneräisiä en viitsi esitellä ettei kukaan pyörry ;)

Kiitos kaikille kommentoijille! Toistaiseksi ainakin bloggaan täällä. En tiedä onko lopullinen muutos kun kuvien siirtely paikoilleen on niin hankalaa. Aika näyttää, mutta pidän teidät kyllä ajantasalla :)

4 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Tuo pikkuisen immeisen jakku on varmaan kiva neuloa.
Kunhan työkaverini ilmoittaa kaksostensa syntyneen, niin tätä nutunmallia voisin harkita tekeväni.
Sinulla on hyvät värit tässä.

Tupuna kirjoitti...

Kauniit värit ja houkuttelevan näköinen neule:)

Mette (Mettuska) kirjoitti...

Mukavan selkeä tämä bloggeri. Tuo jakku on aivan ihanan suloinen malli, harkinnassa myös...monien keskeneräisten lisäksi =)

Anonyymi kirjoitti...

IHANA!Kauniit värit ja soma ku karkki.Siis tuo ylempi.
Alemmassa on mun lempivärit hyvin edustettuna.(suvituuli)